mybmw.ro
Septembrie 15, 2019, 08:54:53 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
  Pagina principală   Ajutor   Calendar Autentificare Creează un cont  

Atunci când ai setat un forum personal, sau ai ales să te alături la un alt forum SMF, trebuie să-ți înregistrezi un nume de utilizator. Aceasta îți permite să-ți conservi identitatea proprie în timp ce scrii mesaje, să știi ceea ce ai citit și ceea ce nu ai citit încă, fără a fi legat de un calculator anume. Vei putea să-ți completezi profilul personal și să folosești sistemul de mesaje personale inclus . Vei putea să te abonezi la anunțurile prin email, să-ți monitorizezi activitatea forumistică și multe altele.

  1. Cum te înregistrezi
  2. Ecranul de inregistrare

Cum te înregistrezi

Presupunem că ești vizitator al unui forum și vrei să te înregistrezi. Uită-te după următoarele două lucruri:

  • În orice pagină din forum, unde selectezi opțiunea Înregistrează din meniul principal.
  • Un ecran de autentificare, care are ca titlu un avertisment despre accesul permis doar utilizatorilor înregistrați, caz în care alegi legătura indicată sau selectezi Înregistrează din meniul principal.
Atenție!
Doar utilizatorii înregistrați și autentificați pot accesa această secțiune.
Te rugăm să te autentifici mai jos sau înregistrează un cont în Numele Forumului.

Ecranul de inregistrare

Înregistrează - Informații necesare
Alege numele de utilizator:
Este folosit doar pentru autentificare de către forumul SMF.
Adresa de email:
Aceasta trebuie să fie o adresă valabilă.
Alege parola:
Verifică parola:
Acesta este înțelegerea de autentificare - dacă există una!


Atunci când ajungi la ecranul de înregistrare, va trebui să introduci un nume de utilizator, adresa de email și parola și s-ar putea să existe opțiunea de ascundere a adresei de email. Deasemeni cele mai multe forumuri necesită acceptarea unei întelegeri, regulament, reguli de comportament înainte ca înregistrarea ta să fie acceptată; va trebui să citești acele reguli și să bifezi De acord înainte de a continua. Ceea ce va urma depinde de felul în care este configurat forumul, însă dacă ceea ce urmează este ecranul de autentificare care are sus o invitație de a continua, atunci, ai trecut de înregistrare și poți continua cu autentificarea! Dacă nu, există două posibilități:

  • Dacă procesul de înregistrare a fost configurat cu activarea prin email, atunci următorul ecran îți va spune aceasta și de obicei vei primi imediat un email cu instrucțiuni pentru a continua. Însă există o opțiune foarte utilă ('Ai pierdut emailul de activare?') în căsuța Informații utilizator atunci când ai pierdut emailul sau ai scris greșit adresa de email.
  • Dacă procesul de înregistrare necesită aprobarea administratorilor, ecranul următor îți va spune că urmează să primești două mesaje email, unul cu confirmarea cererii de înregistrare și celalalt dacă cererea ta a fost acceptată sau nu de către administratori.
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!